Ciolocoi, surprinsă că Ion Cupă a trecut la PNL

Vicepreședintele PNL Gorj, Mădălina Ciolocoi, a declarat, într-un interviu la Radio Infinit, că a fost surprinsă de înscrierea în partid a fostului președinte al PD-L Gorj, deputatul Ion Cupă. Aceasta nu pare foarte încântată de noua achiziție a liderului Dian Popescu, despre care a aflat odată cu jurnaliștii.

Reporter: Domnul Cupă este acum la PNL. Cum comentați această mutare?

Mădălina Ciolocoi: Din ce am remarcat eu în ultima perioadă, în PD-L Gorj nu se putea realiza nicicum o stare de stabilitate. Din toate aceste jocuri și bâlbe probabil că domnul Ion Cupă a tras o concluzie importantă, că partidul deocamdată nu poate să se stabilizeze și își dorea să continue o politică de dreapta. Cel mai tare l-a afectat că dl Rușeț a fost desemnat de la centru.

Rep.: A fost o surpriză?

M.C.: Pentru mine, sincer, a fost o surpriză pentru că având în vedere că județul Gorj a fost amenințat de inundații și avem diferite coduri, am stat mult la Consiliul Județean și am discutat cu primarii, și nu m-am mai interesat de partea politică.

Rep.: Aveți acum doi parlamentari. PNL nu a mai avut demult doi parlamentari.

M.C.: Este pentru prima dată și sper ca dl Ion Cupă să pună umărul la realizarea politicilor de dreapta și la ridicarea organizației de la Gorj. Este un câștig un parlamentar de dreapta. (...) O să am o discuție cu dl Cupă. Dacă a venit în acest partid trebuie să lucreze pentru acest partid. Dacă se înhamă la această muncă, organizațiile nu vor avea probleme.

Rep.: Domnul Morega spunea că va veni dl Cupă și va prelua conducerea PNL. Pe jumătate s-a adeverit ce a spus dumnealui.

M.C.: M-ați invitat în numele PNL Gorj, domnul Dan Ilie Morega nu mai este membru partidului nostru și PNL Gorj este atât de puternic încât nu poate fi influențat nici de oameni cu poziție mai importantă decât dl Morega. Nu vreau să comentez.

Rep. Vin la dvs. și cei trei primari excluși?

M.C.: Nu, nu-i dați la pachet sau la bucată. Niciunul dintre cei trei nu și-a arătat intenția de a veni la vreun partid din USL.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: