Ciorecan bagă angajaţii în şomaj, Hanu are promisiuni de la Ciurel

Administratorul Cantinei Motru, Alexandru Ciorecan, nu a aflat nici până acum cine a câştigat licitaţia pentru masa caldă. Acesta are informaţii că firmele Succes Nic Com şi Turism Parc ar fi fost declarate câştigătoare, astfel că nu-i rămâne decât să-şi trimită cei peste o sută de angajaţi în şomaj.

„Încă nu ni s-a comunicat nimic. Aşa, zvonuri sunt, că a câştigat unu sau altul. Eu voi depune contestaţie. Dacă nu câştig, angajaţii vor fi băgaţi în şomaj. Oricum, într-o săptămână se încheie contractul, după aia ce fac oameni ăia?”, a declarat Ciorecan. Acesta mai spune că l-a avertizat deja pe primarul Dorin Hanu şi pe preşedintele Ion Călinoiu de situaţia celor 300 de persoane pe care le cazează într-un bloc al său. „Le-am spus. Mai sunt 300 de oameni săraci într-un bloc social. Venea primarul, hai domne cazează-i şi pe ei. Ce faceţi cu oamenii, le-am spus? Jumătate îi trimit la Hanu la primărie şi jumătate la Călinoiu. Nu mai am cu ce. Tare rău o să ajungă judeţul acesta.“,  a declarat Ciorecan.

Pe de altă parte, primarul din Motru, Dorin Hanu spune că managerul CE Oltenia Laurenţiu Ciurel l-a asigurat că oamenii nu rămân pe drumuri. „Există posibilitatea să rămână fără locuri de muncă. Domnul Ciurel mi-a promis că firma care va câştiga, indiferent cine, va avea grijă ca aceşti oameni să fie preluaţi. Sunt totuşi 100 de oameni, şi chiar am discutat, ce se întâmplă cu aceşti oameni? Dânsul a spus, am discutat această problemă şi a rămas ca cei care câştigă să-i preia, ba chiar să le crească salariile. Vă daţi seama că eu aş fi foarte bucuros“, a declarat Hanu.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: