Târgujienii Emi şi Cuza, dezvăluiri din Asia Express

Gorjenii de la Noaptea Târziu, foști colegi de liceu la Târgu Jiu, au povestit ce a însemnat pentru ei experiența Asia Express – Drumul Împăraților.

Cei doi buni prieteni spun că a fost o aventură frumoasă, dar recunosc că le-a fost foarte greu să facă autostopul, mai ales în condițiile actuale legate de noul coronavirus.

„Nicio misiune n-a fost atât de imposibil de făcut pentru noi, în schimb, autostopul... Pfoai, mamă. Ce se întâmplă la autostop?! Nu oprește nimeni!. Ești de trei ore pe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește! (...) Înnebunești”, a spus Adrian Popescu, zis Cuza.

Nu aceleași probleme le-au întâmpinat la cazare. „La cazare... Nu ne plângem. Ne-am descurcat. La cazat și mâncat suntem profesioniști. Mai pe vrăjeală, mai pe...  Am prins locuri OK, am prins mâncare, am prins rachiu, suntem bine”, a spus și Emi Popescu.

Cuza a spus că au fost prinși de jandarmi în timpul unei misiuni. ,,Am avut o misiune în care trebuia să ne ascundem foarte bine pe feribot, ne-a prins jandarmeria, a fost un haos total în care jandarmii urlau, ne-au aliniat”, a mai povestit tânărul.

Cei doi târgujieni spun la unison că Asia Express... nu e ca la TV. „Când o trăiești pe pielea ta, e complet diferită. E mult mai frumoasă, așa cum o simți tu, dar e și mult mai dificilă”, a declarant Emi. Cuza i-a întărit ideea. „Asia Express e mai mult decât pe bune. Dacă și eu am făcut parte, la un moment dat, din oamenii reticenți care au spus «Hai, mă, pe bune, pe bune?», nu e, tată, e de 10 ori mai greu”.

Asia Express sezonul 4 - Drumul Împăraților va începe în toamnă la Antena 1. Filmările au început în Turcia și au continuat în Georgia, Azerbaidjan și Israel. Cele 9 echipe de start au avut mari probleme pe tot parcursul filmărilor, mai ales în Turcia, unde restricțiile Covid au fost foarte dure. „Pandemia e un factor care ne-a și salvat, dar în mare parte este un factor care ne-a încurcat foarte rău. De la străzi pustii, orașe pustii, nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, toate magazinele sunt închise, nu ai unde să găsești mâncare”, a punctat Cuza.

Concurenții au la dispoziţie doar un dolar pe zi și trebuie să îşi găsească singuri cazare, mâncare şi transport.

Vizualizări: 1,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: