Ciprian Florescu se teme de votul consilierilor județeni

Ciprian Florescu, persoana desemnată de Partidul Social Democrat pentru scaunul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, se teme că nu va obține voturile consilierilor județeni în ședința de joi. Cât despre atribuțiile pe care ar urma să le primească în cazul în care votul consilierilor este favorabil, Florescu a precizat că însă se mai poartă discuții în cadrul Uniunii Social Liberale.

Rep.: Când vor fi investiți noii consilieri județeni?

C.F : Mandatele de consilier județean vor fi primite astăzi la ora 10.00 iar ședința de constituire a Consiliului Județean va avea loc joi la ora 12.00, ocazie cu care vor fi aleși și viitorii vicepreședinți ai instituției.

Rep.: Veți fi unul din cei doi vicepreședinți. Ce atribuții veți primi-

C.F : Este totuși devreme să vorbim despre faptul că eu voi fi unul din cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Gorj. Sunt desemnat din partea Partidului Social Democrat pentru această funcție însă trebuie trecută încă o procedură extrem de importantă, poate cea mai importantă, votul consilierilor județeni. Abia după ce voi vedea că am votul majorității voi putea spune că sunt noul vicepreședinte al Consiliului Județean.

Rep.: Veți prelua atribuțiile fostului vicepreședinte Vasile Râbu?

C.F : Încă sunt discuții pe această temă, discuții între mine, președintele Ion Călinoiu și alți reprezentanți ai  PSD, PNL și PC pentru că suntem într-o alianță. Vom vedea care sunt atribuțiile, președintele Consiliului Județean are această putere de a desemna, de a direcționa anumite pârghii în mâna vicepreședintelui. Deocamdată mi-am arătat dorința ca în cazul în care voi fi ales vicepreședinte să păstrez biroul domnului Râbu. Nu sunt genul de om care să schimb, sunt genul de om care poate să lucreze cu oricine și oricine poate lucra cu mine.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: