Circa 1000 de pachete cu alimente pentru gorjenii din Turburea

Aproximativ 1000 de pachete cu alimente vor fi distribuite, în aceste zile, nevoiaşilor din Turburea. Autorităţile locale au alocat bani pentru ca oamenii să aibă ce pune pe masă de Paşti. Pachetele vor fi putea fi ridicate de la sediul primăriei, în zilele de miercuri şi joi. În cazul persoanelor care nu se pot deplasa, pachetele le vor fi duse la domiciliu de către angajaţii primăriei.

Primăria Turburea va distribui aproximativ 1000 de pachete cu alimente persoanelor nevoiaşe de raza comunei. Fiecare pachet va avea o valoare de 40 de lei şi va conţine câte un pui, un cozonac, o sticlă de ulei, zahăr, făină şi alte alimente.

Vor primi pachete cu alimente beneficiarii ajutorului social, persoanele cu handicap şi pensionarii cu pensii mici. „Am aprobat o hotărâre de Consiliu Local prin care am alocat fonduri pentru pachetele de Paşti. Vom distribui pachete cu alimente beneficiarilor de ajutor social, persoanelor cu handicap şi pensionarilor cu pensii mici. Am întocmit liste cu circa 1000 de beneficiari. Pachetul are o valoare de 40 de lei şi conţine cam tot ce ar trebui pentru masa de Paşti”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Distribuirea pachetelor se va face la sediul primăriei în zilele de miercuri si joi, iar in cazul persoanelor care nu se pot deplasa o echipa de la primărie le va duce pachetele la domiciliu.

PREGĂTIRI

Pregătirile pentru sărbătorile pascale sunt pe ultima sută de metri. În atenţia autorităţilor se află şi înfrumuseţarea comunei, dar şi curăţenia în zona lăcaşurilor de cult. „Avem patru biserici, am făcut curăţenie atât în apropierea  lor, dar şi în cimitire. Mai avem câteva lucruri de făcut, dar în mare parte am terminat şi curăţenia pe raza comunei. Vrem ca de Paşti totul să fie impecabil”, a precizat Ion Bârcă.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: