Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cîțu: Fără concedii și fără erori, altfel veți fi dați afară

Funcționarii care lucrează la Planul Național de Reziliență și Redresare nu au voie să intre în concediu până când documentul nu va fi aprobat. Premierul Florin Cîțu a spus că banii nu vor fi pierduți în ciuda observațiilor făcute de specialiștii de la Comisia Europeană.

Comisia Europeană a spus că nu a respins PNRR trimis de România, așa cum au clamat liderii PSD după apariția în presă a unor documente în care Comisia a cerut clarificări României,

„Românii trebuie să fie foarte atenți, nu pierdem acești bani, îi vom lua pe toți. Avem proiecte importante pe care le vom termina până în 2026. Suntem în procedura firească în care sunt toate țările din UE. Avem acest schimb, Comisia face observații, noi răspundem”, a spus prim-ministrul.

Cîțu a avut un mesaj clar pentru funcționarii care lucrează la PNRR. „Am un mesaj pentru cei care lucrează la PNRR: nu veți merge în concediu până când acest PNRR nu va fi aprobat. Românii își pun mari speranțe, să tratați cu mare atenție toate observațiile Comisiei. Dacă din cauza unei tratări superficiale, la orice nivel, acea persoană pleacă acasă, nu ne jucăm, trebuie să facem un PNRR bun”, a declarat premierul Florin Cîțu.

România ar trebui să primească prin PNRR aproape 30 de miliarde de euro.

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: