Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciulama de ciuperci, reţeta de post

Ciupercile sunt o bună alternativă pentru preparatele cu carne în perioada de post. Iar o reţetă savuroasă și sățioasă este cea de ciulama de ciuperci.

Dacă vrei să încerci o rețetă gustoasă, de post, şi foarte simplă, cu ingrediente la îndemână, trebuie să prepari această ciulama de ciuperci.

Ingrediente:

    1 kg ciuperci

    1 ceașcă ulei

    5 cepe mari

    1 căpățână mai mică de usturoi

    2 linguri de făină

    1 ceașcă de apă

    1 legătură de mărar

    1 legătură de pătrunjel

    sare, piper, 2 foi de dafin

Mod de preparare: Se spală ciupercile, se taie felii și se fierb. Într-o cratiță se călește ceapa în ulei, adăugându-se de la început jumătate de ceașcă de apă.

Când ceapa devine gălbuie, se adaugă făina, se amestecă continuu și se toarnă câte puțină apă până se obține un sos de consistență potrivită.

Se pune usturoiul tăiat mărunt, sarea, piperul, foile de dafin și ciupercile.  Se ține pe foc mic încă 5 minute amestecând să nu se lipească iar la final se adaugă verdeața.

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: