Ciurel, dat în judecată pentru banii câștigați de Pandurii

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au luat decizia, săptămâna trecută, de a-l acționa în judecată pe fostul director Laurențiu Ciurel, dar și echipa cu care acesta a condus compania din 2012 până în 2015. Intenția CEO este de a recupera banii cu care Ciurel s-a angajat să susțină Pandurii Târgu Jiu dar pe care nu i-a mai plătit către club la momentul respectiv.

Clubul Pandurii a recuperat, în urma proceselor cu membrii asociați, sume mari de bani cu care reprezentanții acestora s-au angajat că susțin echipa dar banii nu au ajuns în conturile celor de la Pandurii până la intrarea în insolvență.

Ulterior cei de la Pandurii i-au câștigat în instanță, chiar și cu penalități și dobânzi. Acum, acționarii CEO vor să recupereze suma de 6,7 milioane de lei, care a ajuns mult mai târziu în conturile clubului Pandurii, după ce clubul a câștigat procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cei dați în judecată de CEO sunt Laurențiu Ciurel, Daniel Pităroiu, Maria Scurtu, Ion Petroniu, Daniel Antonie și Elena Manea.

Complexul Energetic Oltenia a considerat atunci că nu trebuie să dea banii respectivi la Pandurii, deși erau prevăzuți în buget, dar clubul de fotbal i-a câștigat în instanță, iar acum CEO trebuie să îi recupereze de la foștii directori.

Probabil că, dacă ar fi dat banii respectivi la timp, Pandurii nu ar fi intrat în insolvență, și, ulterior în faliment. De aici și ideea că s-a dorit încă de pe atunci falimentarea clubului Pandurii, chiar de către cei care l-au fondat practic în structura de la vremea respectivă.

Galerie foto



Vizualizări: 2,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: