Ciurel despre noul sindicat şi prima de vacanţă

Directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat aseară la TV Sud că va negocia cu sindicatul majoritar în companie, adică Sindicatul Mine Energie Oltenia. Ciurel a menţionat că aşteaptă ca acesta  să-şi ia personalitate juridică în instanţă şi va începe discuţiile pe CCM, dar nicidecum cu liderii rămaşi în FNME. „Până nu i-om vedea înscrişi nu avem ce face, dar din momentul acela trebuie negociat cu acest sindicat. Ştiu că termenul legal era de 15 zile, deja 7 au trecut vom vedea ce se întâmplă peste încă o săptămână. Într-o săptămână ori am sindicat majoritar, ori nu am sindicat deloc“, a declarat el.

În ceea ce priveşte acordarea primei de vacanţă, Ciurel a spus că nu se vor mai da toţi banii deodată, adică minim 3.000 de lei. El a spus că se dă 1000 de lei la plecarea în prima tranşă de zece zile de concediu şi că ulterior se vor da şi ceilalţi bani, proporţional cu zilele de concediu luate.

Astfel, este în contradicţie cu liderul sindical Ion Ruşeţ, care spunea că vinerea trecută s-a înţeles că Ciurel ca prima să fie dată în două tranşe: 1500 de lei la plecarea în concediu şi apoi încă 1500 de lei.   

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: