Ciurel, făcut vicepreşedinte peste noapte la PSD Gorj

PSD Gorj are câţiva vicepreşedinţi noi, printre care şi Laurenţiu Ciurel şi Ionică Bebe Viorel, care nu au vechimea necesară în partid.

Ciurel este de circa o lună vicepreşedinte la PSD Gorj, după cum a dezvăluit abia ieri purtătorul de cuvânt Ciprian Florescu. Alături de Ciurel au mai fost promovaţi în funcţii similare primarul din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, fosta şefă a organizaţiei de tineret Iulia Vână, omul de afaceri Ionică Bebe Viorel, dar şi fostul deputat Scarlat Iriza, cel despre care se specula pe la începutul anului că bate la uşile portocalii ale PDL pentru un viitor mai bun. Purtătorul de cuvânt al filialei, consilieul judeţean Ciprian Florescu, spune că posturile de vicepreşedinţi erau vacante prin demisia celor care le-au ocupat anterior. Printre cei care s-au retras şi i-au oferit lui Ciurel şi companiei posibilitatea unei ascensiuni rapide în PSD Gorj se numără fostul subprefect Eugen Vâlceanu şi fiul său Dan, fost şef al tineretului din organizaţie, ambii fiind de anul trecut membri ai PDL Gorj.

Primarul Ion Ciocea a renunţat şi el la funcţia de vicepreşedinte, fiind nemulţumit de aranjamentele din organizaţie, fostul deputat Gheorghe Popescu lăsând, de asemenea, postul de vicepreşedinte liber de mai mult timp. Fostul edil din Târgu Cărbuneşti, Cristian Toader Pasti, devenit funcţionar public sau fostul prefect Ion Florescu, sunt alţi doi social-democraţi care au lăsat baltă funcţiile din PSD Gorj pentru a ocupa funcţii în care carnetul de membru de partid sau posturile înalte chiar îi încurcau.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: