Ciurel pune în pericol slujbele angajaţilor firmelor prestatoare

Laurenţiu Ciurel intenţionează să lase fără loc de muncă peste o mie de oameni. Acesta este acuzaţia pe care i-o aduce senatorul Ion Ruşeţ viitorului director al Diviziei Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ruşeţ a declarat vineri într-o conferinţă de presă că Ciurel a avut deja o vizită la CE Turceni, în calitate de şef, unde ar fi solicitat restrângerea contractelor cu prestatorii. Ciurel spune că a fost convocat de Constantin Bălăşoiu şi că nu a fost nicio discuţie pe această temă.

Într-o vizită neanunţată, Laurenţiu Ciurel a mers joi la Complexul Energetic Turceni, acolo unde a trasat sarcini clare conducerii complexului de restrângere a activităţii cu prestatorii de servicii. Sunt acuzaţiile pe care preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, i le aduce lui Ciurel. „A te duce pur si simplu, ca un vicepreşedinte de partid, în sediul unui complex energetic să discuţi despre problemele legate de structură, de organigramă, fără mandat, este un abuz grosolan. Nu numai atât, dl Ciurel a trasat sarcini clare pentru restrângerea activităţii de contractare cu anumiţi prestatori de servicii care înseamnă pierderea a peste 1000 de locuri de muncă“, a declarat vineri Ion Ruşeţ.

Preşedintele PDL Gorj cere public conducerii USL să precizeze ce mandat a avut Ciurel când s-a dus la Turceni. A fost chemat de Constantin Bălăşoiu, cel care va prelua conducerea CEO, susţine Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj. „Din informaţiile pe care le am, dl. Ciurel a fost chemat la Turceni pentru discuţii despre CEO de către domnul Bălăşoiu. Nu ne-a cerut nouă avizul ca să se interpreteze că a fost trimis de USL“, a declarat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: