Claudiu Alionescu şi elevii săi debutează sâmbătă în Grupa Albastră

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu îşi aşteaptă suporterii să le fie alături, la primul meci pe care echipa în susţine în Grupa Albastră a Ligii Naţionale. Jocul cu CSM Miercurea Ciuc este programat sâmbătă, 1 februarie, cu începere de la ora 18.30.

Partea a doua a campionatul Ligii Naționale de Baschet Masculin a început deja iar gorjenii de la CSM vor debuta sâmbătă seara în Grupa Albastră. Ultima grupă valorică a Ligii Naţionale programează pentru CSM Târgu Jiu un meci cu ultima clasată, CSM Miercurea Ciuc, meci pe care echipa lui Claudiu Alionescu trebuie să îl câştige pentru a spera la îndeplinirea obiectivului. “Începem faza a doua a campionatului împotriva unui adversar cu care ne luptăm direct pentru menținerea în prima ligă. Chiar dacă am reușit o dublă victorie împotriva lor în prima fază, acum se anunță un meci disputat pe care suntem nevoiți să-l jucăm doar la victorie. Echipa din Miercurea Ciuc  va veni cu siguranță să lupte, dar noi va trebui să luptăm și mai tare. Ne-am pregătit foarte bine în aceasta săptămână, iar cu publicul alături de noi, cred că putem face un meci foarte bun”, a declarat Alionescu care va beneficia la acest meci important de aportul jucătorilor care au lipsit dar şi pe nou venitul jucător canadian: „Vom beneficia de aportul lui Dalembert la acest meci, dar și de revenirea lui Djurasevic, astfel că vom avea lotul aproape complet. Încă odată trebuie să le mulțumesc sponsorilor dar și conducerii clubului pentru eforturile depuse ca acești doi jucători să poată evolua”.

Echipa de baschet din Târgu Jiu evoluează în această a doua fază a campionatului în cea de-a treia grupă valorică, Grupa Albastră. Baschetbaliştii gorjeni au fost invitaţi în Liga Naţională la începutul acestui sezon, mutarea fiind o adevărată lovitură pentru tânărul club al Primăriei Târgu Jiu. În prima parte a campionatului aceştia au evoluat în Grupa Valorică B, unde au încheiat sezonul regulat pe locul şase.

Galerie foto


Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: