Club de fotbal „vizitat” de procurorii anticorupţie

Procurorii anticorupţie  au descins, miercuri, la sediul clubului UTA Bătrâna Doamnă. Sursele Liga2.ro spun că ar fi vorba despre o plângere făcută de oficialii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe la adresa celor de la UTA, după ce aceştia din urmă i-ar fi contactat pe conducătorii echipei Foresta Suceava pentru a-i motiva înaintea partidei de pe teren propriu cu formaţia covăsneană. Procurorii anticorupţie au sigilat birourile clubului arădean care, de curând, a ratat promovarea în Liga 1 după ce a pierdut barajul cu ACS Poli Timişoara şi au început să caute documente.

Cei de la UTA i-ar fi contactat pe cei de la Foresta Suceava atunci când au făcut deplasarea la Mogoşoaia, pentru meciul cu CS Afumaţi, şi în care FRF a ajutat cu cazarea Forestei la baza sportivă de lângă Bucureşti. În etapa următoare, pe 20 mai, Foresta a jucat cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi a pierdut destul de greu, în ciuda scorului înregistrat în final (2-4).

Sepsi Sf. Gheorghe şi UTA Bătrâna Doamnă s-au luptat până în penultima etapă a sezonului din Liga 2 pentru poziţia secundă din clasament, care asigura promovarea directă în primul eşalon. (A.P.)

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: