Fostul decar de la Pandurii îşi caută de lucru pe Facebook. „Am ceva oferte!”

Fotbalistul Dragoş Firţulescu, 28 ani, rămas liber de contract după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu, a postat un mesaj nostim pe pagina sa de Facebook care a stârnit numeroase reacţii. „Free player!!! Vând jucător de fotbal: liber de contract, 28 de ani, ultima dată la Pandurii Târgu Jiu, numărul 10!!! Preţ acceptabil!”

Dragos Firţulescu explică de ce a recurs la această metodă. „Anunțul este valabil, eu sunt liber de contract. Am zis că e un site de socializare, unde de obicei mă distrez sau cunosc oameni importanți care mă pot ajuta. Acum mă pregătesc singur, e normal să mă antrenez. Nu am primit niciun telefon de la Pandurii, nu mă bazez pe nimic, am trecut pe la multe echipe, m-am resemnat într-un fel să nu mai cred nimic. Până nu e nimic concret, nu pot să zic nimic. Am discuții cu câteva echipe, dar mai aștept puțin. Am fost obosit după cele 6 luni petrecute la Pandurii și am avut nevoie de o săptămână de relax. Nu a fost așa rău din punct de vedere financiar, dar mai am de încasat. Peste tot unde am fost am lăsat 3-4 luni restanțe și m-am obișnuit cu lucrul ăsta”, a declarat Firțulescu la Digi Sport Matinal.

Firțulescu a jucat 17 meciuri în Liga 1 în sezonul trecut, a marcat un gol și a oferit două pase decisive. El a semnat la începutul anului cu Pandurii Târgu Jiu, care între timp a retrogradat în Liga 2.

Vizualizări: 1,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: