Cocalari sau interlopi? Cremeneanu, lovit cu un peşte de judecătoare!

Mădălin Cremeneanu, tânărul de 25 de ani care a distrus o maşină şi a incendiat o casă, a contestat măsura arestului preventiv, dar şi-a recunoscut faptele. Cremeneanu a povestit anchetatorilor cum a fost provocat de Mirela Alexandra Popescu, tânăra judecătoare de la Cărbuneşti, care vineri noaptea l-a lovit peste faţă cu un peşte proaspăt, în clubul Caractere din Târgu Jiu. „Şmechera” a vrut să-l umilească în faţa altor tineri de bani gata, care râdeau de Mădălin Cremeneanu că ţine cură de slăbire şi îl strigau „Balena”.
Omul de afaceri Viorel Cremeneanu a spus de la început că fiul său a greşit, dar că a cedat nervos după ce a fost umilit de prieteni atât în public, cât şi pe reţelele de socializare. Mădălin Cremeneanu este acuzat de două fapte de distrugere, după ce a lovit maşina în care se afla Mirela Alexandra Popescu, aparţinând mamei sale Luminiţa Popescu, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Potrivit referatului de arestare obţinut de TV Sud, judecătoarea stagiară care pierde nopţile prin cluburi a fost tăiată cu sabia de Cremeneanu, când încerca să-l oprească din distrugerea maşinii. ”În momentul în care Popescu Mirela Alexandra a intervenit pentru a-i opri actele de distrugere, inculpatul Cremeneanu Alexandru Mădălin a tăiat-o cu sabia în zona mâinii stângi și, întrucât numita Popescu Mirela Alexandra a început să acuze dureri la mână, inculpatul Cremeneanu Alexandru Mădălin a plecat spre locuința persoanei vătămate Măroiu Nicu pentru a o incendia”, susțin judecătorii în documentul obţinut de TV Sud. Potrivit poliţiei, agresiunea s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 4 dimineaţa.
Comportament incalificabil al judecătoarei
Mădălin Cremeneanu şi-a recunoscut faptele, care ar avea la bază un comportament halucinant al aşa-zisei judecătoare. Aceasta l-a jignit în clubul Caractere şi l-a lovit peste faţă cu un peşte proaspăt, Cremeneanu fiind ţinta glumelor proaste din cauza greutăţii, aşa zişii prieteni numindu-l "balenă". Tânărul de 25 de ani a cedat nervos, mai ales că era atacat şi pe reţelele de socializare. ”Cu ocazia audierii s-a arătat că inculpatul a recunoscut faptele comise și reținute în sarcina sa, declarând că toate acestea au fost comise sub impulsul actelor de provocare comise de numita Popescu Mirela Alexandra care, anterior, în clubul Caractere, îl lovise peste față cu un pește proaspăt, că de mult timp este jignit de către aceasta și prietenii săi, în locuri publice și pe rețele de socializare”, se precizează în încheierea din data de 30 august. 
Mama judecătoarei invoca o posibilă confuzie
Tânăra judecătoare este fiica rectorului UCB, Luminiţa Popescu. Aceasta a povestit pentru ziarul Adevărul faptele, aşa cum le aflase de la fiica sa, dar complet diferite faţă de cele reţinute de anchetatori. „Din informaţiile pe care le am de la fiica mea, ea era în vizită la Nicu Măroiu. Am văzut speculaţii care s-au făcut, că ar fi iubita lui Cremeneanu sau a lui Nicu Măroiu şi nu este nimic adevărat. Nicu Măroiu are o prietenă de un an şi ceva, care este studentă la noi la universitate. Întâmplarea a făcut ca fiica mea să se afle în vizită la Nicu Măroiu. Cei doi, Nicu Măroiu şi Cremeneanu, aveau o dispută mai veche pentru nişte datorii, care nu mă privesc. Acest Cremeneanu a confundat maşina cu cea a prietenei lui Nicu Măroiu. Nu ştiu dacă era beat sau nu. Când fiica mea a plecat de acolo şi a venit acasă, el a urmărit-o maşina, crezând că este vorba de prietena lui Nicu Măroiu. De aici a pornit totul. A distrus parbrizul şi geamurile maşinii. Am făcut plângere la poliţie“.
Mădălin Cremeneanu, Nicu Măroiu şi Mirela Popescu au în comun faptul că sunt tineri de bani gata şi frecventează locurile de fiţe din Gorj.

Vizualizări: 4,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: