Atac de tip mafiot la Târgu Jiu. Victimă, o judecătoare!

Reglare de conturi între tinerii de bani gata din Târgu Jiu. Mădălin Cremeneanu, fiul unui cunoscut om de afaceri, a fost reţinut şi apoi arestat preventiv, după ce a incendiat garajul şi gardul de la vila unde locuieşte prietenul lui Nicu Măroiu jr., fiul omului de afaceri cu acelaşi nume. Cremeneanu a urmărit-o apoi în trafic pe Mirela Alexandra Popescu, judecător stagiar la Târgu Cărbuneşti şi fiică a rectorului Universităţii Constantin Brâncuşi. Maşina în care se afla aceasta a fost lovită cu bâta, iar tânăra s-a ales cu o tăietură la mână. Tinerii implicaţi în scandal sunt cunoscuţi pentru chefuri şi călătorii de mii de euro.

Mădălin Cremeneanu are 25 de ani şi şi-a şocat familia prin comportamentul avut în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit poliţiei, tânărul a fost reţinut fiind bănuit că, în data de 29 august, a săvârşit „infracţiunile concurente de distrugere şi deţinerea fără drept de materiale pirotehnice”. „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în noaptea de 29 august, persoana în cauză a distrus prin lovire un autoturism aparţinând unei  femei de 46 de ani din localitate şi prin incendiere poarta de acces, două uşi de garaj şi gardul de împrejmuire ale locuinţei aparţinând unui bărbat de 47 de ani din localitate“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Judecătoarea, urmărită în trafic

Femeia al cărei autoturism a fost distrus prin lovire este Luminiţa Popescu, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Maşina era la fiica sa, Mirela Alexandra Popescu, de câteva luni judecător stagiar la Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

mirela_si_cei_doi

(foto compusă, sursa facebook)

Primele informaţii arătau faptul că Mădălin Cremeneanu a vrut să se răzbune pe Nicu Măroiu jr. pentru că i-ar fi furat o fostă iubită. Rectorul UCB susţine că fiica ei a fost victima unei confuzii. Luminiţa Popescu a povestit presei că Mirela era în vizită la Nicu Măroiu, cu care este amică din liceu. „Cei doi, Nicu Măroiu şi Cremeneanu, aveau o dispută mai veche pentru nişte datorii care nu mă privesc. Acest Cremeneanu a confundat maşina cu cea a prietenei lui Nicu Măroiu. Nu ştiu dacă era beat sau nu. Când fiica mea a plecat de acolo şi a venit acasă, el a urmărit maşina, crezând că este vorba de prietena lui Nicu Măroiu”, a declarat Luminiţa Popescu pentru ziarul Adevărul.

Cremeneanu a distrus parbrizul şi geamurile maşinii. „Am făcut plângere la poliţie ieri. Mirela are o uşoară tăietură la mână. Nu a ştiut despre ce este vorba. El a avut o problemă cu maşina. Cred că a confundat maşinile”, a mai spus Luminiţa Popescu, care a precizat că fiica ei nu a avut o relaţie nici cu Măroiu, nici cu Cremeneanu. 

Şi tatăl lui Mădălin Cremeneanu a susţinut în presă că fiul său nu a avut o relaţie cu fiica Luminiţei Popescu şi a spus că nu îşi explică gestul băiatului. Acesta chiar spera ca fiul său să fie pus în libertate, dar judecătorii au apreciat că Mădălin Cremeneanu este un pericol social prin modul cum a acţionat şi au decis 30 de zile de arest, decizia nefiind definitivă. Tânărul avea obiecte pirotehnice în maşină, iar gardul şi garajul locuinţei lui Măroiu au fost incendiate cu două sticle de benzină. Focul a fost stins rapid pentru că scena a fost surprinsă de reprezentanţii unei firme de pază.

Interesant este că după incident, atât Mădălin Cremeneanu, cât şi Măroiu jr. au postat pe facebook fotografii cu alte fete decât judecătoarea. Cremeneanu nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, singura precizare fiind aceea că nu era drogat.

AFACERI

Viorel Cremeaneanu şi Nicolae Măroiu, părinţii celor doi tineri implicaţi în scandal, au afaceri în Gorj, deţinând de-a lungul timpului discoteci, restaurante, spaţii comerciale, pensiuni. Firma lui Măroiu a fost vizitată în martie şi de „mascaţi”, fiind suspectată că face parte dintr-o reţea de evaziune fiscală şi spălare de bani.

CHEFURI

Fiii afaceriştilor Cremeneanu şi Măroiu o duc din chef în chef şi au fost buni prieteni, dacă este să ne luăm după fotografiile de pe reţelele de socializare. Tânăra judecătoare, Mirela Alexandra Popescu, pare mai degrabă pasionată de călătorii, aceasta postând pe Instagram fotografii din Italia, Franţa, Germania, Grecia şi multe alte ţări.

Vizualizări: 22,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: