Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Înecată în Jiu, la Piața Centrală

Descoperire macabră făcută vineri dimineața chiar în zona centrală a municipiului, unde trupul neînsuflețit al unei bătrâne a fost observat de un trecător plutind în apa râului Jiu, lângă podul de la Piața Centrală. Bărbatul mergea spre locul său de muncă în momentul în care a văzut un cadavru plutind în apropiere de unul dintre picioarele podului, în zonă mai întâmplându-se în trecut astfel de incidente. Gorjeanul respectiv a sunat la 112 și imediat un echipaj de la pompieri a venit și a scos cadavrul din apă, aducându-l la mal. Și un echipaj al Ambulanței a sosit la fața locului, dar medicii doar au constatat decesul, un deces care s-ar fi produs cu mai multe zile înainte.

Cadavrul era în apă de mai multe zile, cel mai probabil de pe 23 august, când bătrâna a și fost văzută pentru ultima dată în viață. Polițiștii care cercetau dispariția anunțată de rudele acesteia au identificat-o repede, pe parcursul anchetei ei aflând că femeia  a participat cu două duminici în urmă la Festivalul Berii de pe Insuliță, după care i s-a pierdut urma, cel mai probabil atunci căzând în apa Jiului. Târgujianca locuia în zona Vădeni și dispăruse de acasă de mai multe zile, cele două fiice ale sale chemate vineri dimineața la Piața Centrală identificând-o pe loc. Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. (G.I.)

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: