Trei gorjeni, bunici şi nepot, morţi în accident

Destin tragic pentru o familie din Gorj. Un băiat de 14 ani şi bunicii lui au murit vineri într-un accident care a avut loc în judeţul vecin, Hunedoara. Potrivit unor surse, familia mergea în Germania, iar bunicii se grăbeau să ajungă din urmă maşina în care se aflau părinţii băiatului.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, în apropiere de Haţeg, pe Drumul Naţional 66. Doi bunici şi nepotul lor au decedat pe loc în maşina cu care se deplasau spre Germania, după ce autoturismul a intrat sub roţile unui autotren. Părinţii minorului se aflau într-o altă maşină, care ajunsese deja în Lugoj, iar şoferul se grăbea să îi ajungă din urmă.

accident_hd

Şoferul autotrenului a scăpat nevătămat, în ciuda impactului frontal. Autoturismul Audi a efectuat o depăşire riscantă şi a intrat sub roţile camionului. „Accidentul mortal s-a petrecut după ce şoferul autoturismului s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu autotrenul", a precizat Laura Bradu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. "Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2 găsind la locul producerii impactului violent dintre un autotren şi un autovehicul, înmatriculat în judeţul Gorj, trei victime încarcerate decedate. Cele două mijloace de transport erau ieşite în afara părţii carosabile, victimele decedate aflându-se în autovehicul. Operaţiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla în proporţie de peste 50 la sută sub partea frontală a autotrenului", a informat maiorul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: