Coco Păun, ameninţat cu cuţitul!

Reacție a lui Coco Păun după ce în presă au apărut informaţii despre conflictul pe care l-a avut la începutul săptămânii cu un bărbat de 48 de ani care îl acuza că l-a bătut și i-a dislocat mâna din umăr. Grigore Rădăcină a depus plângere la Poliție și și-a scos certificat medico-legal prin care atestă că are nevoie de îngrijiri medicale vreo 30 de zile de acum încolo.

Coco Păun spune însă că totul a început de la faptul că Rădăcină l-ar fi păcălit cu bani. Bărbatul ar fi fost plătit să execute lucrări de construcții la o clădire pe care Păun o are în Valea Jiului, dar doar a luat banii și, la fel ca mulți alți „constructori”, nu ar mai fi prestat și munca pentru care fusese plătit.
„Nici vorbă că eu am sărit primul la bătaie la el. L-am întâlnit în oraș, e drept, și m-am dus să îl întreb când îmi dă banii sau îmi face lucrările pentru care îl plătisem. Toată toamna m-a dus cu vorba, ba că divorțează, ba că pleacă de acasă, una alta, și i-am dat vreo 30 de milioane de lei vechi ca să îmi lucreze și să își rezolve problemele. A venit, a spoit doi pereți pe acolo, după care nu l-am mai găsit. Acum când l-am văzut normal că m-am dus să îl întreb. El a scos un cuțit la mine și a zis că nu are să-mi dea nici un ban. Normal că în momentul ăla m-am supărat și mai rău pe el. De aici și până la a-l face victima mea e cale lungă pentru că nimeni nu a mai scris în presă că el a scos cuțitul la mine”, afirmă Păun.
Acesta declară că, la rândul său, va depune plângere împotriva lui Rădăcină pentru faptul că l-a amenințat cu cuțitul. Interesant este că miercuri anchetatorii l-au așteptat pe Rădăcină să le prezinte certificatul medico-legal, însă acesta nu a mai apărut cu documentul. Oamenii legii încearcă acum să stabilească și dacă Coco Păun este avocat înscris legal într-un barou autorizat din România, caz în care o eventuală anchetare a sa ar putea fi de competența procurorilor Parchetului Curții de Apel Craiova. „Nu are nicio importanță treaba asta cu avocatura. Eu nu fac uz de așa ceva, nu mai interesează decât să se clarifice lucrurile și să se afle adevărul. Sunt un simplu cetățean și o să vedeți că voi merge din proprie inițiativă la Poliție pentru a fi audiat”, a mai declarat Păun.

Vizualizări: 3,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: