Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cod portocaliu de vreme severă

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni o avertizare cod portocaliu de vreme severă, valabilă în mai multe județe din țară. Codul este valabil în intervalul 24 august, ora 12:00 – 24 august, ora 23:00, fenomenele vizate fiind iinstabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei și Transilvaniei, nordul Olteniei, Carpații Meridionali și Orientali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 30...40 l/mp și, pe arii restrânse, 50...70 l/mp.

Vizualizări: 2,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: