Pandurii, la primul pas greşit în noul sezon

Pandurii Târgu Jiu a pierdut două puncte în etapa a treia, fiind primul meci fără victorie din acest sezon. Gorjenii au remizat cu Voinţa Lupac şi sunt acum la două puncte în spatele celor de la CSM Deva şi CSM Reşiţa.

Antrenorul Călin Cojocaru a fost nemulţumit de remiza, scor 0-0, cu echipa din Lupac şi i-a acuzat de lipsă de atitudine pe elevii săi care, deşi şi-au creat ocazii, au ratat destul de mult. 

„A fost un meci pe care noi ni l-am făcut greu. Am început foarte bine, ne-am creat foarte ușor ocazii de a marca, dar am ratat cu lejeritate. Am fost lenți pe parcursul meciului, am văzut o stare de automulțumire, cu care eu nu sunt de acord. Nu am avut aceeași atitudine ca în primele două etape, iar acest lucru ne-a costat obținerea celor trei puncte”,a spus Cojocaru după meci.

Antrenorul spune că a contat şi faptul că echipa nu a putut juca acasă: „Nu vreau să mai caut scuze, dar normal că a contat. Avem un lot nou, suntem o echipă nouă, care nu are relații de joc. Jucătorii au venit pe rând și acum, după ce am jucat 3-4 meciuri pe Municipal, am fost nevoiți să ne mutăm pe alt stadion. Bineînțeles că a contat și acest lucru. În formarea unei echipe noi contează orice aspect. La noi există o suprafață mult mai mare de joc, unde putem să desfacem adversarul, să avem o viteză mult mai bună. Pe un teren mult mai mic, adversarul se înghesuie și nu mai avem spații”.

Pandurii va reveni pe stadionul din Târgu Jiu abia la finalul acestei luni, în etapa a patra urmând să joace sâmbătă, tot în Gorj, dar la Cărbuneşti.

Vizualizări: 1,786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: