CSM Târgu Jiu pregăteşte meciul din Cupa României

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a continuat pregătirea şi în această perioadă de iarnă, pentru că la jumătatea lunii ianuarie are programat  primul meci oficial. Formaţia antrenată de Liviu Andrieş va juca pe data de 15 ianuarie, în şaisprezecimile Cupei României, cu SCM Craiova.

După încheierea  meciurilor din turul campionatului, handbalistele senioare ale CSM Târgu Jiu au avut parte doar de o săptămână de vacanţă şi apoi câteva zile libere de sărbători, iar imediat după Crăciun au reluat antrenamentele.

Echipa de handbal feminin a CSM revine acum în competiţiile oficiale cu meciul din Cupa României, faza şaiprezecimilor, în care adversar va fi echipa SCM Craiova.

Pentru că tratează şi această competiţie la fel de serios ca şi meciurile din campionat, handbalistele senioare de la CSM s-au antrenat şi înainte de anul nou şi au revenit la pregătire şi imediat după trecerea în noul an.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a precizat că handbalistele senioare pregătite de Liviu Andrieş vor trata cu seriozitate acest meci din Cupa României şi nu-l vor trata ca pe un joc de vacanţă: „Fetele nu s-au oprit deloc din antrenamente. S-au pregătit continuu şi sperăm să facem un spectacol bun împotriva unei echipe foarte puternice dintr-un eşalon superior. Vreau să bucurăm, în primul rând, publicul spectator, dar vreau să vedem şi unde suntem. Este un meci după care putem să ne facem o idee despre ce ne vom propune vara viitoare. Vom vedea ce nucleu va rămâne, deci 100% nu va fi un meci de vacanţă”.

Chiar dacă echipa oaspete este favorită pentru a se califica în optimi, jucătoarele lui Liviu Andrieş au demonstrat şi în acest tur de campionat că pot face meciuri foarte bune cu adversari mai bine cotaţi.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: