Alexandru Pop s-a despărţit de ACS Viitorul

Atacantul Alexandru Pop s-a despărţit de ACS Viitorul Târgu Jiu şi a semnat cu ASU Politehnica Timişoara. Fostul jucător al celor de la UTA, care a fost transferat la începutul acestui sezon de echipa pregătită de Cristian Lupuţ, nu s-a acomodat la noua sa echipă şi a ales să plece.

A treia achiziţie a acestei ierni pentru timişorenii de la ASU Politehnica este atacantul Alexandru Pop, care a părăsit în pauza competiţională echipa ACS  Viitorul, la care a fost adus în vara anului trecut. 

Chiar înaintea trecerii în noul an, echipa timişoreană a anunţat sosirea lui Alexandru Pop, jucător care în ultima vreme nu a jucat foarte multe minute.

Alexandru Pop este atacant şi are 26 de ani, având în CV echipe de top precum Universitatea Cluj sau Gloria Bistriţa. Format ca junior la Universitatea Cluj, Pop  a mai jucat în cariera sa la Sănătatea Cluj, Gloria Bistriţa, Unirea Jucu, Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău şi ACS Viitorul Târgu Jiu, la aceasta din urmă fiind legitimat în prima parte a sezonului actual.

Cele mai multe meciuri în Liga 2 le-a jucat la Dacia Unirea Brăila, în sezonul 2017 - 2018, când a evoluat în 28  de partide în care a marcat 13 goluri. Evoluţia sa a atras atunci atenţia celor de la UTA, unde a fost transferat în următorul sezon. În cele 13 meciuri jucate pentru formaţia din Arad acesta a înscris de trei ori, arădenii renunţând la el şi cedându-l la Aerostar Bacău unde a avut tot 13 prezenţe şi a înscris două goluri.

Pop a ajuns în vara anului trecut la ACS Viitorul iar acum a fost transferat de ASU Poli unde a mai ajuns, împrumutat,  Dorin Codrea, dar şi  Dragoş Săulescu, de la CSM Reşiţa.

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: