Cojocaru şi-a certat jucătorii după meci

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu 3-1 în meciul cu satelitul celor de la ACS Viitorul dar după ce a trăit periculos prima parte a jocului. Antrenorul Călin Cojocaru şi-a certat serios jucătorii la pauză dar şi după meci pentru că au desconsiderat adversarul.

Chiar dacă Pandurii a debutat cu victorie în noul sezon nu a fost scutită de emoţii până la final. Antrenorul Călin Cojocaru consideră victoria meritată de şi-a apostrofat totuşi elevii pentru că s-au relaxat după meciul de cupă.

“A fost o victorie muncită. După meciul de miercuri ne-am relaxat, crezând că jucăm cu o echipă de copii. Auzeam pe lângă mine că le dăm 10…”, a constatat Cojocaru după meci apreciind că execuţia lui Pîrcălabu din care s-a marcat golul a fost execuţia vieţii: „Eram sigur că o să se întâmple lucrul asta, ei au prins şi ‘execuția vieții’ şi apoi a trebuit să alergăm după ei. Nu am avut un ritm corespunzător în prima repriză, cu toate că i-am dominat şi am fost peste ei. Am fost lenți, greoi şi statici. Ştiam că în a doua repriză o să cadă din toate punctele de vedere. Am fost doar noi pe teren după ce au marcat, dar dacă vrem să promovăm, trebuie să avem altă atitudine şi să integrăm şi jucătorii care au venit în ultima clipă. Pe unii am fost forţat să-i folosesc, cum a fost fundașul central, deși nu se face aşa ceva”.

Pandurii a suferit continuu la capitolul omogenitate, mai ales că ultimele transferuri s-au perfectat înainte cu o zi de debutul în noul sezon.

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: