Reghecampf şi-a criticat jucătorii şi după victorie

Meciul dintre Rapid şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor final 1-2, după cel mai spectaculos meci al startului de sezon din Liga 1. Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat însă jucătorii şi după această victorie.

Giuleștenii au deschis primii scorul, prin reușita de excepție a lui Alexandru Albu, în minutul 14. Înainte de pauză, tensiunea din tribune și-a spus cuvântul și pe gazon. Claudiu Belu-Iordache a fost eliminat după ce i-a aplicat un cot în piept lui Nicușor Bancu, într-un duel pentru minge după care Jovan Markovic și Elvir Koljic au adus victoria oaspeților pe final de meci.

După meci, Laurențiu Reghecampf și-a criticat echipa pentru prestația slabă din prima repriză. „A fost un meci deschis, de la început. Ne-am creat ocazii după cartonașul roșu. Nu mi-aș dori să mai văd un joc ca în prima repriză. Mă gândesc mereu ce se întâmplă. Trebuia să marcăm mai devreme. Portarul lor a fost foarte inspirat, a scos niște mingi incredibile. Eu mi-aș dori ca Rapid și Universitatea Craiova să joace în play-off. Nu sunt supărat, chiar dacă au fost anumite incidente după meci. Îmi place atmosfera. Acum ne gândim mai mult la veniri și apoi la plecări. Pigliacelli rămâne, are contract. Sunt foarte mulțumit de ce a jucat. Sunt bucuros că am câștigat trei puncte. Avem trei zile libere, după care urmează două săptămâni de pregătire. Vom merge la Poiană și vom pregăti echipa”, a spus Laurențiu Reghecampf după meciul de sâmbătă seara.

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: