Chiriac: Consider că rezultatul a fost viciat

Echipa ACS Viitorul Târgu Jiu 2 care activează în Liga 3 a debutat cu un eşec în faţa celor de la Pandurii. Antrenorul care a condus formaţia satelit de pe bancă, Bogdan Chiriac, a considerat că arbitrul a viciat rezultatul.

Viitorul Târgu Jiu 2 s-a prezentat la debutul în acest sezon de Liga 3 cu un lot încropit în ultima săptămână din juniori aduşi de pe la Satu Mare şi Oradea şi cu 5-6 jucători de la prima echipă, printre care şi veteranul portar Moga care apărase poarta echipei de Liga 2 în primele etape. Echipa sa a deschis scorul rapid iar Pandurii a alergat după egalare o repriză, dar după ce a egalat s-a descătuşat pe atac, beneficiind şi de un penalti care l-a făcut pe Chiriac să afirme la final că rezultatul a fost viciat.

“Ca orice început, a fost greu, dar consider că băieţii noștri, pe care clubul mizează foarte mult, au făcut o impresie foarte frumoasă în acest joc cu Pandurii. Consider că la 1-0, dacă marca Laurenţiu Popescu la situația pe care a avut-o, jocul era încheiat. Pandurii ne-au dominat, dar a fost o dominare sterilă, cu o posesie mai multe negativă şi, în final, consider că rezultatul a fost viciat de central. Din punctul meu de vedere, este contact umăr la umăr, nu este nici vorbă de penalty. Un jucător firav, Adelin Pîrcălabu, nu putea să-l faulteze pe Marian Plească. Consider că a fost momentul decisiv al jocului. Cred că ne-am descurcat mai mult decât onorabil. Noi ne propunem să producem jucători pentru prima echipă. Obiectivul meu personal este o clasare cât mai bună”, a declarat Chiriac după meci.

Etapa viitoare Viitorul Târgu Jiu 2 va juca acasă cu Aurul Brad, terenul pe care va disputa meciurile satelitul fiind terenul sintetic amenajat de cei de la Pandurii.

Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: