New Pandurii s-a reunit cu 13 jucători noi

Noua echipă Pandurii a avut programată, luni 13 iulie, reunirea oficială a lotului pentru a începe pregătirea noului sezon. Nu toţi jucătorii care au încheiat sezonul trecut la echipă au revenit la reunire, o parte fiind învoiţi de conducerea clubului. La capitolul noutăți și jucători în probe se află 13 jucători, dintre care trei sunt juniori.

Pandurii Târgu Jiu a avut programată pentru luni reunirea lotului, ocazie cu care jucătorii au susţinut şi un prim antrenament. De fapt pentru majoritatea celor nou-veniţi, 13 la număr, nu era chiar primul antrenament pentru că au sosit pe parcursul săptămânii trecute şi au avut parte de o readaptare la efort efectuată cu noul preparator fizic şi cu antrenorul principal Călin Cojocaru şi secunzii acestuia, Cristi Popescu şi Eugen Căţelu. Primul antrenament oficial în formulă aproape completă a fost efectuat pe terenul trei de antrenament în grupuri de câte zece jucători, portarii antrenându-se separat.

La reunire au lipsit însă o serie dintre jucători din vechiul lot, fiind prezenţi doar jucătorii gorjeni şi juniorii din lot.  Vor face parte din echipă în continuare portarii Alexandru Oprița şi Alexandru Krupenschi şi jucătorii Alexandru Cuțitoiu, Horațiu Peia, Albert Cornicioiu, Andrei Șendroiu, Adrian Tănăsoiu și Leonard Gheorghe. Trei dintre ei, Tănăsoiu, Peia şi Krupenski  nu s-au aflat luni la reunire din cauza unor probleme medicale. Sunt aşteptaţi să se alăture lotului şi Cătălin Cotolan și Alexandru Vasilescu, ambii fiind învoiți pentru reunirea de luni.

S-au aflat de asemenea la reunire şi alţi cinci jucători care s-au pregătit cu Pandurii şi în iarnă dar care nu semnaseră atunci contracte cu echipa gorjeană; portarul Cătălin Iovicin dar şi Cristian Ştefan, Steven Goma, Emanuel Okeke şi Borislav Zlataric. În total vor face parte din lot 15 dintre jucătorii care s-au pregătit sub comanda lui Călin Cojocaru şi în perioada de iarnă.

Alături de aceştia s-au mai aflat şi o serie de jucători aflaţi în probe, majoritatea fiind străini. Este vorba de fundaşii Alex Castanque şi George Alfieri, mijlocaşii Andrei Pleşa,  Martin Remacle, Prince Bouaben şi Rafael Zaborovski şi atacanţii Sebastian Velcotă, Tian Luvuezo şi Ronaldo Lima.

Tot luni s-au alăturat lotului şi vâlceanul Andrei Dobrte dar și trei tineri juniori veniţi de la Piteşti, unul dintre ei fiind portar, unul mijlocas la închidere și un mijlocaș de bandă. Este vorba de Eduard Simionescu, Marius Iordache şi Marius Albescu.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: