ACS Viitorul Târgu Jiu confirmă despărţirea de Cristian Lupuţ

ACS Viitorul Târgu Jiu a confirmat oficial despărţirea de fostul antrenor Cristian lupuţ, mulţumind,  pe pagina oficială, fostului tehnician pentru activitatea de la club. În acelaşi mesaj i se urează antrenorului orădean şi mult succes în continuare.

Cristian Lupuț nu mai este antrenorul ACS Viitorul Târgu Jiu deşi în urmă cu o lună spunea că şi-a dat cuvântul că rămâne la echipă. Numai că cei din conducerea clubului nu i-au mai propus prelungirea contractului care a expirat la data de 30 iunie.

Nu mai târziu de luna trecută, antrenorul declara pentru Liga2.ro că înțelegerea cu Viitorul Târgu Jiu va fi prelungită fără probleme. Exista un acord verbal între cele două părți, după cum au declarat și sursele, dar problemele apărute fac ca echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 10 să caute un alt antrenor.  ”Contractul meu mai e valabil până pe 30 iunie, dar am avut o discuție cu conducerea. Mi-am dat cuvântul că rămân. Pentru mine e important și cuvântul, iar ei au același punct de vedere. Nu sunt probleme. Totul e în regulă. Am avut o discuție cu patronul și cu conducerea. Nu e nimic oficial, dar am ajuns la un acord verbal. Nu ne-am întâlnit, pentru că au fost aceste probleme, dar lucrurile sunt destul de clare. Vrem un obiectiv mai îndrăzneț din sezonul următor. Vrem să se batem cu șanse la primele locuri”, declara Cristian Lupuț pentru Liga2.ro.
Planurile pentru sezonul următor erau destul de importante la echipa adusă la Târgu Jiu de la Oradea şi se dorea clasarea pe unul din locurile din partea superioară a clasamentului în Liga 2. Cristian Lupuț fusese numit pe banca tehnică a echipei Viitorul Târgu Jiu în iulie anul trecut. Într-un an a condus echipa în 22 de confruntări și a înregistrat nouă victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: