Se vor relua competițiile naționale de atletism

Veste bună pentru atleţii clubului Pandurii Târgu Jiu care ar putea participa în curând din nou la concursurile naţionale.. Federația Română de Atletism a anunţat că a conturat un scenariu de relansare a activităţii competiţionale naţionale care presupune reluarea întrecerilor chiar în această lună.

FRA a anunţat că întrecerile atletice naţionale pot fi reluate la finalul lunii iulie sau la începutul lunii august. „Am analizat efectele relaxării condiţiilor de izolare şi am creionat un scenariu de relansare a activităţii competiţionale. În urma consultării Comisiei Tehnice, a Comisiei de Competiţii şi a Consiliului Director pentru Situaţii de Urgenţă al FRA, s-a cristalizat un termen de reluare a activităţii competiţionale la juniori, tineret şi seniori începând cu finalul lunii iulie“, se arată în comunicatul celor de la FRA.  

Rămân în planul competiţional al federaţiei şi Campionatul Balcanic de Alergare Montană, Balkan Challenge 24h şi Campionatele Internaţionale de Atletism ale României a mai anunţat federaţia de atletism. Modul şi data de desfăşurare a acestor campionate sunt influenţate direct de noile măsuri care vor fi abordate de Guvernul României privind regulile de prevenţie, libera circulaţie a persoanelor şi regulile de tranzit transfrontalier.

Atleţii clubului Pandurii s-au pregătit continuu după ce li s-au permis din nou antrenamentele pe pista din stadion şi vor fi prezenţi cu siguranţă la întrecerile naţionale.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: