Comisia PNL de salvare a CE Oltenia, formată din pensionari

Patru pensionari din sistemul termoenergetic fac parte din comisia PNL Gorj care să elaboreze o strategie pentru salvarea CE Oltenia. Este vorba de foştii directori Huidu, Bercea, Trotea şi Teodorescu. PNL s-a lăudat că are zeci de specialişti care lucrează în prezent în sistem, dar managerul Ciurel i-a ironizat pe liberali, spunând că vin oamenii la el să se plângă că sunt puşi în comisie fără să fie întrebaţi.

Potrivit unui comunicat de presa, decizia a fost luata in Biroul Politic Judetean.“Din această comisie fac parte specialişti recunoscuţi drept unii dintre cei mai de seamă profesionişti ai sistemului minier şi energetic din Oltenia.

Este vorba despre domnii:  Emil Huidu,  fost director general al Companiei Naţionale a Lignitului Oltenia , autor al mai multor lucrări de referinţă pentru sistemul minier din România, Tiberiu Trotea, fost director general al Complexului Energetic Rovinari, Nicolae Bercea  fost director general adjunct al CNLO şi Răducu Tedorescu, fost director tehnic al Complexului Energetic Rovinari.  Acesta este un prim pas, celor patru specialişti, recunoscuţi pentru performanţele obţinute în cariera profesională, urmând să li se alăture alte două persoane, de la care conducerea PNL Gorj aşteaptă confirmări”, se arata in comunicatul PNL. 


Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: