Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Greva foamei în fața sediului CE Oltenia

Manu Tomescu, lider sindical în Complexul Energetic Oltenia, a intrat joi, 12 noiembrie, în greva foamei în fața sediului companiei. Tomescu protestează cu privire la faptul că salariile a circa 20% din angajați (aproape 3.000) au fost majorate pe criterii de apartenență sindicală ori politică, deși s-a promis creșterea salariilor mici. Listele s-au făcut fără consultarea sindicatelor. Mai mult, administrația CE Oltenia a declarat inițial prin Ion Rușeț că listele sunt secrete. Ulterior, managerul Ciurel a promis că le va da publicității, ceea ce încă nu a făcut.

Manu Tomescu este liderul sindical care l-a făcut pe Ponta să promită o dezbatere pe tema energiei pe cărbune, dar fostul premier nu s-a ținut de cuvânt. Tomescu i-a abordat apoi pe Blaga și Gorghiu, care au promis că în noiembrie o să vină Cătălin Predoiu la Tg Jiu la o discuție pe această temă.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: