PNL i-a mințit din nou pe mineri și energeticieni

PNL, prins din nou cu minciuna la Gorj! Liberalii au trâmbițat timp de mai multe săptămâni că pe 19 noiembrie va veni în Gorj și Hunedoara comisia pentru energie pentru a spune strategia PNL pentru complexurile energetice Oltenia și Hunedoara. Azi, copreședinții PNL Gorj Tudor Barbu și Dan Vâlceanu au spus că nu mai vine comisia, pe motiv că vor mai întâi să afle strategia noului ministru al energiei din guvernul Cioloș.

Nu este prima minciună a liberalilor. Barbu și Vîlceanu au anunțat acum câteva luni că PNL Gorj face o comisie de specialiști ai partidului care să facă într-o lună o strategie pentru salvarea CE Oltenia. În perioada menționată nu au făcut nici măcar comisia, darămite strategia. Și liderii de la București, Blaga și Gorghiu, au promis în octombrie, la Târgu Jiu, că pe 19 noiembrie va ajunge în Gorj comisia pentru energie și Cătălin Predoiu, dar iată că au mințit și ei. Promisiunea a fost făcută liderului sindical Manu Tomescu, care le-a cerut să explice de ce în programul de guvernare al PNL nu scrie mai nimic de energia termo. Nu suntem specialiști, dar vom trimite specialiștii, a fost promisiunea fermă a lui Blaga și Gorghiu.

Manu Tomescu l-a făcut și pe fostul premier Ponta să promită că va organiza până pe 15 octombrie o dezbatere pe tema CE Oltenia, dar și acesta a mințit.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: