Comisie de negocieri la CEO. Ce se schimbă pentru salariaţi!

Comisia de negocieri administraţie-sindicate de la CE Oltenia s-a întrunit luni, 22 februarie, pentru a încheia un act adiţional la Contractul Colectiv de Muncă (CCM) al salariaţilor.

Prin modificările aduse documentului, minerii și energeticienii din cadrul CE Oltenia vor putea beneficia de niște drepturi, acordate de companie după discuția cu sindicatele în cadrul ședinței comisiei mixte care a avut loc săptămâna trecută. "Am avut comisie de negociere să semnăm act adițional cu ce s-au înțeles sindicatele și administrația în comisia mixtă. Este vorba de sporul de lucru pe timp de noapte și prima de 8 Martie. Dacă s-au înțeles în comisia mixtă, a fost doar o formalitate", a declarat Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME).

Astfel, minerii și energeticienii din cadrul complexului vor fi plătiți cu 25% din salariul de bază pentru toate cele 8 ore lucrate pe timp de noapte, iar femeile din cadrul companiei vor beneficia din partea conducerii CE Oltenia de o primă de 100 de lei cu ocazia zilei de 8 Martie.   

Dacă până acum din comisia administrației CE Oltenia făceau parte directori de la diverse departamente sau direcții, de această dată, toți cei patru membri ai Directoratului au făcut parte din comisia de negocieri din partea administrației companiei energetice: Daniel Antonie, Ionel Ilie, Laurențiu Ciobotărică și Ion Petroniu.

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: