Comitet de presă la Agenţia de Mediu

Reprezentanţii Agenţiei de Mediu vor ca anul 2010 să le aducă o mai mare promovare pe piaţa media din Târgu Jiu, motiv pentru care directorul acestei instituţii vrea să formeze un comitet de presă care să se ocupe cu promovarea meritelor agenţiei.

Radu Socolovski, directorul Agenţiei de Mediu din Târgu Jiu, doreşte ca anul 2010 să le aducă o mai bună promovare profesională, lucru care a fost neglijat în anii trecuţi. „În cadrul Agenţiei sunt oameni cu foarte bună pregătire profesională şi ştiinţifică şi care merită să fie cunoscuţi pentru meritele lor, din păcate meritele nu au fost atât de mediatizate cum şi-ar fi dorit”, a declarat Radu Socolovski. Acesta este sigurul lucru care a mers prost în conducerea anterioară, este părerea noului director, motiv pentru care acesta doreşte constituirea unui comitet format din şefii de serviciu ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului care să pună la dispoziţia presei toate informaţiile şi să se prezinte prin rotaţie la conferinţe de presă sau întruniri. „Şi ieri şi azi m-am strofocat să fac demersurile necesare pentru constituirea acestui comitet, în câteva zile o să fie gata conturat şi voi numi un reprezentant care se va ocupa efectiv de problemele legate de presă”, a mărturisit Radu Socolovski.

Cei care o să îndeplinească această sarcină o să fie chiar şefii fiecărui serviciu care prin rotaţie o să ţină conferinţe sau întâlniri pentru a promova meritele Agenţiei de Mediu.

„Am decis să fie şefii de serviciu, pentru că ei sunt cei mai potriviţi pentru această sarcină. Ei sunt sufletul agenţiei şi au pregătirea necesară pentru a face faţă provocărilor”, a mai precizat Radu Socolovski.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: