Competiţie de mini-fotbal pentru salariaţii CE Oltenia

Administraţia CE Oltenia şi-a propus să organizeze la finele acestei luni o competiţie sportivă, la care să participe doar salariaţii companiei. Este vorba de Cupa CEO la mini-fotbal, ediţia 2015. Din comisia organizatorică vor face parte şi reprezentanţi ai sindicatelor.

Întrecerea sportivă de mini fotbal se va desfăşura în data de 30 septembrie. Se pot înscrie la competiţie salariaţii sucursalelor sau subunităţilor care au abilităţi la această disciplină sportivă. Echipele vor fi formate din maximul 18 jucători. Tragerea la sorţi, prezentarea regulamentului şi a programului de desfăşurare a competiţiei va avea loc vineri, 25 septembrie, la sala de şedinţe a Sucursalei Divizia Minieră (SDM). La nivel de companie a fost constituită o comisie organizatorică, iar sindicatele au fost solicitate de administraţia CE Oltenia, printr-o adresă, să comunice reprezentantul în această comisie până joi, 24 septembrie.

Sindicaliştii din FNME spun că nu vor să se implice în această competiţie sportivă. "Noi nu participăm la circ. Adică în momentul în care Ciurel nu vrea să dea nici pâinea la salariaţi, nu acceptăm nici circul. Dacă dădeau cel puţin cât au aprobat în bugetul de venituri şi cheltuieli pe fondul de salarii, atunci era o altă discuţie. Oricum, salariaţii care o să participe o să fie înjuraţi de ceilalţi, pentru că e posibil să fie organizată în timpul programului de lucru şi munca celor care vor juca va trebui acoperită de ceilalţi colegi. Nu ne implicăm pentru că este o chestie aiurea. Este aiurea să deturnezi atenţia salariaţilor pe o competiţie aiurea, care oricum nu e agreată de salariaţi, de la lucrurile reale. Adică de la faptul că tu, Ciurel, nu eşti în stare să le dai nişte bani pe cărbune la salariaţi şi nu eşti în stare să le dai ceea ce de drept li se cuvine la salariaţi", a declarat Dumitru Pârvulescu, vicepreşedinte FNME.  

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: