Competiţie inedită la Târgu Jiu. Se joacă baschet „de stradă”

Municipiul Târgu Jiu va găzdui, în premieră, în acest an, Turneul Final de Streetball. Competiţia va avea loc la începutul lunii viitoare şi va reuni 24 de echipe în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu.

Competiţia va fi organizată la iniţiativa lui Claudiu Fometescu, de origine din Gorj, membru în Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet. „Trebuie să stabilim datele exacte pentru ce ne asigurăm să contribuim pentru organizarea în condiţii foarte bune a acestui campionat. Va avea loc pe 4, 5 şi 6 august. Ca locaţie va fi Piaţa Prefecturii. Vor veni 12 echipe feminine, 12 masculine. Competiţia se organizează la Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Baschetul „de stradă” va reuni la Târgu Jiu cele mai bune echipe din ţară. Primăria Târgu Jiu nu va putea să susţină financiar competiţia din lipsă de fonduri. „Este turneu naţional. Vor fi cele mai bune 12 echipe de la nivel naţional. Sunt echipe ce pot participa la olimpiade. E o noutate pentru Târgu Jiu. Încercăm să facem tot ce depinde de noi să fie mulţumiţi de modul în care va fi organizat acest eveniment. Nu avem posibilitatea să alocăm fonduri”, a mai anunţat Romanescu. (A.P.)

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: