Componenţa comisiei de negociere a Federaţiei “Univers”, stabilită astăzi

Sindicaliştii din Federaţia “Univers” se întâlnesc astăzi la Mătăsari pentru a stabili liderii care vor sta la masa negocierilor pentru actul adiţional la Contractul Colectiv de Muncă (CCM) al salariaţilor din CE Oltenia. Negocierile nu vor începe nici săptămâna aceasta, spune sindicalistul Constantin Creţan, acestea fiind blocate de plecarea managerului CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, la congresul de la Bucureşti.

Liderii Federaţiei Naţionale a sindicatelor din Electricitate “Univers” se vor întâlni astăzi pentru a selecta membrii comisiei de negociere pentru amendarea CCM. Vicepreşedintele interimar al federaţiei Constantin Creţan spune că va participa la şedinţă, însă nu ţine morţiş să fie selectat în comisie. “Încă nu am stabilit cine va face parte din comisie. Miercuri ne întâlnim la Târgu Jiu după care mergem la sediul federaţiei, la Mătăsari. Şedinţa e la ora 11. Ne întâlnim acolo, sunt sindicate din tot complexul, vin şi de la Craiova.  Nu ţin neapărat să fac parte din comisie, sunt de acord să participe oricare din colegii mei. Am colegi tineri care ar putea să capete experienţă”, a declarat Constantin Creţan.

Amendarea CCM întârzie din diverse motive. Dacă săptămâna trecută liderii din “Univers” nu puteau fi prezenţi pentru că se aflau la Mangalia, acum negocierile nu se pot ţine pentru că managerul Complexului se află la Forumul Regional al Energiei care are loc la Bucureşti, şi care se va încheia abia vineri. “Negocierile vor începe cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. Nu se ştie sigur pentru că directorul general e plecat la un seminar, e domnul Medinţu la conducere. Nu ştiu dacă îşi va da acceptul administraţia pentru începerea negocierilor. Nu putem discuta capitolul salarizare fără acordul managerului general”, a precizat Constantin Creţan.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: