Comunicatul Parchetului General după percheziţiile din Gorj

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea unorinfracţiuni de dare şi luare de mită, furt şi tăinuire.

 Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că agenţi de poliţie care patrulează pe ruta Motru-Rovinari-Turceni-Ţânţăreni, judeţul Gorj, protejează unele persoane care transportă şi comercializează cărbune sustras de pe benzile de transport aparţinând Complexului Energetic Oltenia, fără a fi însoţite de documente de provenienţă şi pe care le valorifică ulterior către beneficiari din judeţul Gorj şi din judeţele limitrofe.

În cursul zilei de azi, 3 septembrie 2015, pe baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Bucureşti, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, sprijiniţi de lucrători ai Brigăzii Speciale „Vlad Ţepeş” ai Jandarmeriei, sub coordonarea procurorilor, efectuează mai multe percheziţii  domiciliare în judeţul Gorj.

În documentarea activităţii infracţionale, procurorii au beneficiat de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană de Informaţii Gorj.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.

Sursa: Comunicat PICCJ

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: