Concert caritabil pentru o tânără bolnavă

Un concert caritabil va avea loc la Tismana pentru o tânără grav bolanvă din localitate. Acesta va fi susţinut de Florii, pe data de 9 aprilie.

Este vorba despre Bianca Paraschivu, în vârstă de 28 de ani, care a fost depistată cu o tumoare şi urmează să fie operată la o clinică din Ungaria.

"Pe data de 9-aprilie- 2023 orele 14:00, în ziua de Florii, Primăria Oraşului Tismana,  alături de Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului" și Casa de Cultură "George Coşbuc" va organiza spectacolul caritabil "Împreună pentru Bianca", o domnișoară din orașul nostru, care va efectua în cel mai scurt timp o operaţie și are nevoie de recuperare post operatorie la o clinică din afara țării. Vă rog să fim solidari și să înțelegem că prin cumpărarea unui bilet în valoare de 20 lei ajutăm să salvăm o viață" a transmis primarul oraşului Tismana, Petre Remetea

Artiştii care vor participa la acest eveniment sunt: Claudia Torop, Roberta Crintea, Maria Loga, Alexandra Bleaje, Andra Matei, Victorița Lacatușu, Ion Drăgan, Ileana Lăceanu,Adi Ologu, Tantan Florin.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: