Concurs anulat la poliție. Erau vizate două posturi de șef

Nu au început bine concursurile în poliție, pentru ocuparea posturilor deținute de interimari, că s-au și anulat pe repede-înainte.

Concret, este vorba de concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj pentru ocuparea funcțiilor de șef secție II, Secția 1 Poliție Rurală Târgu Jiu și Secția 3 Poliție Rurală Motru.

„În aplicarea prevederilor art. 51^4, alin. (1) lit. a din Anexa 3  la Ordinul M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare, conform notei-raport nr. 106430/11.08.2021, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus anularea procedurii de concurs pentru ocuparea funcțiilor de șef secție II, Secția 1 Poliție Rurală Tg.Jiu și Secția 3 Poliție Rurală Motru”, anunță sec IPJ Gorj, fără a se preciza în mod clar motivele care au stat la baza luării acestei decizii.

Interesant este faptul că anunțul privind anularea concursului a venit la o zi după încheierea termenului privind depunerea dosarelor de înscriere.

Poturile erau cu încadrare din sursă internă, fiind destinate celor care dețin cel puțin gradul de inspector de poliție și au măcar cinci ani vechime în MAI.

Vizualizări: 3,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: