Concurs cu ghinion la spital. Anulat a doua oară!

Concurs anulat pentru a doua oară la spitalul din Târgu Jiu! Unitatea medicală se chinuiește de mai bine de două luni să ocupe 5 posturi vacante de infirmier debutant, dar nu reușește. Peste 100 de candidați s-au înscris la concurs, proba scrisă a fost susținută de două ori până acum, dar, în urma unor noi contestații, s-a stabilit să fie anulată din nou.

Prima dată, proba scrisă pentru acest concurs a fost organizată luna trecută. Un șir lung de contestații a convins membrii Comisiei pentru Soluționarea Contestațiilor că baremul era greșit, așa că proba a fost reluată. Toți cei 103 candidați au fost rechemați la examen, însă mulți dintre ei nu s-au mai prezentat. Și după afișarea rezultatelor la proba scrisă reluată, s-au dovedit a fi multe persoane nemulțumite de notele primite, care au contestat din nou concursul.

De această dată, s-a dovedit că o întrebare pe care au primit-o candidații nu se regăsea în tematica de concurs, așa că s-a anulat și de această dată proba scrisă. „Se admit contestațiile în sensul că întrebarea nr. 8 din varianta extrasă este în afara tematicii de concurs. Se anulează proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 5 posturi vacante de infirmier debutant, desfășurată în data de 13.02.2019. Se dispune reluarea probei scrise la o dată ulterioară ce urmează a fi comunicată candidaților în timp util”, a stabilit conducerea spitalului. (M.M.)

Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: