Concurs de fotografie pentru elevi şi studenţi

Tinerii pasionaţi de fotografie sunt invitaţi să se înscrie la un concurs în care tema este Centenarul Marii Uniri. Fotografiile pot fi transmise până la mijlocul lunii noiembrie. Câştigătorii vor participa, în decembrie, la o excursie în Alba Iulia.

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, împreună cu Asociaţia pentru Democraţie Educaţie Respect (ADER), organizează concursul intitulat „100 de ani într-o fotografie”. Competiţia se adresează tinerilor cu vârsta de peste 14 ani, elevi şi studenţi. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maximum trei fotografii. Acestea vor fi depuse doar în format electronic. Fotografiile vor fi însoţite de o scurtă descriere care să explice încadrarea fotografiei în tematica concursului. „Fotografiile trebuie să aibă o calitate de minim 3 Megapixeli. Respectarea temei concursului este obligatorie. Concurenţii pot opta pentru orice subiect, care are legătură cu sărbătorirea Centenarului. (Ex. personaje istorice, monumente, locuri, tradiţii, obiceiuri, evenimente, arme, uniforme militare etc)”, au transmis organizatorii.
Fotografiile trebuie transmise la adresa [email protected] până în data 15 noiembrie, ora 22:00. Rezultatele finale ale concursului se vor stabili în intervalul 16-20 noiembrie. Premianţii concursului vor merge în luna decembrie în excursia ADERă la Patriotism în oraşul Alba Iulia.

Vizualizări: 1,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: