Concurs de modeling pentru fetele şi băieţii din Gorj

Tinerii gorjeni cu înclinaţii spre modeling au şansa de a deveni modelele unei agenţii renumite şi totodată de a câştiga contracte în afara ţării în valoare de 100.000 de euro. La preselecţie nu se va percepe nici o taxă şi nu se cere experienţă în modeling. Câştigătorii vor participa la finala mondială din SUA.

O renumită agenţie de modeling şi-a anunţat prezenţa la Târgu Jiu pentru a selecta fete şi băieţi din Gorj. Preselecţia va avea loc duminică, 13 aprilie, începând cu ora 16.00, la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. La preselecţie sunt aşteptate fete cu vârsta de peste 13 ani şi înălţimea minimă de 1,72 m şi băieţi cu vârsta de peste 16 ani şi o înălţime de peste 1,82 m. Organizatorii nu impun o anumită ţinută, lăsând vestimentaţia la alegerea participanţilor. Ba mai mult, spun că experienţa nu constituie un avantaj. Cei care doresc să participe la preselecţie se vor înscrie chiar înainte de concurs, obligatoriu trebuind să aibă asupra lor un act de identitate. „Concursul nu este adresat numai celor de la Palatul Copiilor, la preselecţie putând participa tineri din tot judeţul. Noi am încheiat un parteneriat cu agenţia respectivă şi le vom pune sala la dispoziţie. Înscrierea se face chiar înaintea concursului”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Caravana, care va poposi la Târgu Jiu câteva ore, a plecat la drum în data de 5 aprilie şi va străbate ţara până pe data de 24 mai. Ca premii organizatorii oferă contracte de modeling în valoare de 100.000 de euro cu celebre agenţii de modeling din New York, Paris şi Milano, câştigătorii având posibilitatea să participe la finala mondială din SUA.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: