Concurs de turism sportiv în Munții Bucegi

Asociaţia de Turism Gaşka București organizează în perioada 21-23 iulie 2017, în Munţii Bucegi, cea de-a patra ediţie a concursului de turism sportiv „Trofeul Munţilor". Competiţia, pe echipe, este şi cea de-a patra etapă din acest an în cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv – Ştafeta Munţilor.

Concurenţii vor lua startul de pe Platoul Padina, judeţul Damboviţa, şi vor avea de parcurs următoarele probe: raid montan (parcurgerea într-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zonă), orientare turistică, escaladă, cultural, probe surpriză. Câştigătorii concursului vor primi premii constând în: diplome, cupe, medalii, tricouri şi echipament sportiv.

La concurs poate lua parte oricine, participarea fiind gratuită. Înscrierea, pe echipe şi pe categorii de concurs, se poate face până în ziua începerii competiţiei, la cortul organizatorilor, înaintea şedinţei tehnice, iar participarea se face pe propria răspundere. Regulamentul concursului poate fi găsit pe www.stafetamuntilor.ro.

Traseul va fi unul provocator și va oferi ocazia participanților să meargă pe urmele lui Fanny Seculici și să descopere o mică parte din frumusețile Bucegilor.

Asociaţia de Turism Gaşka reuneşte membri cu exprienţă în turismul montan şi are ca scop promovarea turismului, a posibilităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber şi, nu în ultimul rând, a importanţei protecţiei mediului.

Prin acest eveniment se doreşte în primul rând atragerea unui număr cât mai mare de tineri către acest gen de activităţi, sensibilizarea participanţilor şi publicului asupra importanţei protecţiei mediului şi nu în ultimul rând dezvoltarea turismului în zona aleasă.

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: