Concurs de frumuseţe într-o comună din Gorj

Autoritățile locale din Drăguțești organizează două evenimente în premieră la nivel de comună. Este vorba de Zilele Comunei, dar și de concursul de frumusețe Miss Drăguțești. „Nu a fost organizat niciodată, și avem și noi fete frumoase în comună”, a spus primarul Ion Popescu.

Cetățenii din Drăguțești vor sărbători, pentru prima dată, Zilele Comunei. Manifestările se vor desfășura în perioada 14-16 iulie, pe islazul comunal din satul Tâlvești. 40.000 de lei este suma pusă la bătaie de autoritățile locale pentru a serba zilele comunei. La manifestări au fost invitați artiști de muzică populară din Gorj. „Avem trei zile de petrecere. Este o premieră, niciodată nu au fost organizate Zilele Comunei. Vor veni artiști de la Școala Populară de Artă. Va veni și Ansamblul Artistic Profesionist «Doina Gorjului». Am invitat artiști locali pentru că țin foarte mult să promovăm ce avem noi, nu din alte județe. Mi-e drag de ce avem noi aici, în județ. Vom avea și o expoziție de cai. Va fi ceva frumos, ce n-a fost niciodată la Drăguțești. Totuși, am încercat să nu cheltuim bani foarte mulți”, a declarat Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești. 

Premiu simbolic pentru frumoasa comunei

Manifestările vor debuta cu un concurs de Miss, în care va fi aleasă cea mai frumoasă tânără din comună. „În data de 14 iulie vom alege cea mai frumoasă fată din comună. Nu știu ce probe au fetele care vor participa, nu am vrut să fiu implicat. Se ocupă un consilier, o doamnă consilier și din partea școlii o altă doamnă. Miss Drăguțești va primi un premiu simbolic. O diplomă, o statuetă. Nu vom acorda bani, pentru că avem mulți bani de băgat în amenajări, toaletele pe care le luăm, de tras curent electric acolo...”, a explicat primarul din Drăguțești.

Vizualizări: 3,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: