Concurs la Primăria Târgu Jiu. Salariu de 7.200 de lei!

Primăria Târgu Jiu a scos la concurs unul dintre cele mai bine plătite posturi din administrație. Este vorba de postul de arhitect șef, în prezent vacant. ”N-a mai fost ocupat niciodată postul și este nevoie de un arhitect șef al municipiului, pentru că volumul de muncă pe latura de urbanism este foarte mare. Șeful de serviciu are nevoie de nevoie de ajutor”, a spus Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. Șeful Serviciului Urbanism din primăria Târgu Jiu este Ermina Pasăre.

Candidaturile se depun la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Concursul va avea loc în data de 3 octombrie. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență în domeniul arhitectură sau  urbanism, masterat sau studii postuniversitare în domeniul urbanismului și amenajării teritoriului, dar și o vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Conform grilei de salarizare aprobată recent de Consiliul Local, arhitectul șef este remunerat cu un salariu lunar de 7200 lei.

Primarul Marcel Romanescu a spus că își dorește ca la acest concurs să se înscrie mulți candidați, ca să fie concurență. A reconfirmat faptul că își dorește un administrator public și că va face o proiect de hotărâre pentru angajarea unui administrator, ce va fi supus aprobării Consiliului Local.

Vizualizări: 5,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: