Concursuri suspendate la Albeni. Primar: “Oameni nepregătiți”

Concursuri suspendate la Albeni. Două posturi vacante vor fi scoase, din nou, la concurs pentru că angajații Primăriei au greșit procedura. Primăria are nevoie de un contabil și un om la Registrul Agricol. Deși au fost depuse candidaturi, primarul a făcut cale-ntoarsă de la Prefectură, unde i s-a transmis că trebuie să reia concursurile.

“Oameni nepregătiți”, așa își caracterizează, în două cuvinte, edilul din Albeni echipa de conducere. “E foarte greu să le schimb stilul de lucru. Ei s-au obișnuit să nu facă nimic. Am avut două concursuri, unul pe Contabilitate și unul pe Registrul Agricol, am mers cu dosarele la Prefectură pentru selecție și am constatat că nu au făcut cum trebuie procedura. Mi s-au suspendat concursurile”, a anunțat primarul din Albeni.

Alte două posturi ar putea fi eliberate de luna viitoare pentru că primarul este în conflict cu doi angajați. Bibliotecara din comună care l-a acuzat de purtare abuzivă nu a mai revenit la serviciu, însă a fost deja sancționată și riscă să fie dată afară. Iar un muncitor din Primărie vine la serviciu după bunul plac, după cum afirmă edilul. “Bibliotecara încă nu a venit. Pe 5 septembrie, o aștept să depună documentele. Aștept până atunci să vină cu medicalul. I-am dat dispoziție de abatere disciplinară. Le-au aplicat o sancțiune de 10 % din salariu pe trei luni, și ei și unui muncitor care mi-a făcut aceleași probleme. Muncitorul a depus cerere că nu vrea să mai vină la serviciu că nu îi dau sarcinile care sunt în fișa postului. El este încadrat pe întreținere și reparații utilaje deși eu nu știu ce utilaje avea primăria în 2007, când s-a angajat el. L-am trimis să verifice un buldoexcavator și după cinci minute, a plecat acasă”, a spus, foc și pară, primarul Ionuț Stan.

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: