Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Optifarm a contestat amenda Gărzii de Mediu Gorj

Comisarii de mediu au efectuat, în primăvara acestui an, controale la farmaciile din Târgu Jiu, care s-au lăsat și cu o amendă. Acțiunea a fost demarată după ce, la mijlocul lunii februarie, au fost găsite abandonate, într-o pădure, sute de kilograme de medicamente. Optifarm este farmacia sancționată contravențional de comisarii de mediu. Organele de control au constatat două deficiențe la această farmacie. ”Am făcut o serie de controale la farmacii, și ei (n.red. Optifarm) au avut niște abateri. Amenda a fost de 5000 lei, pentru lipsă evidență gestiune deșeuri și pentru neachitarea obligațiilor la Fondul de Mediu. Pentru anumite ambalaje puse pe piață, există obligația să plătească un anumit procent la Administrația Fondului de Mediu. Și nu au putut face dovada plății. Alte farmacii nu am mai sancționat anul acesta”, a declarat Gheorghe Sanda, comisarul șef al Gărzii de Mediu Gorj.

Societatea SC Optifarm SRL a contestat în instanță amenda aplicată de comisarii de mediu gorjeni. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Târgu Jiu, primul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 17 octombrie 2017.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: