Concurs pentru elevii de liceu organizat de UCB

O facultate din cadrul Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu a dat startul unei competiții între elevii de liceu. Liceenii sunt provocați la un concurs de eseuri pe teme economice. Câștigătorii vor fi premiați în aprilie, premiile constând în produse promoționale UCB.

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul UCB a lansat o invitație liceenilor din clasele IX-XII, care sunt interesați de domeniul științelor economice, administrarea afacerilor, management, finanțe sau contabilitate, să participe la concursul național de eseuri intitulat „Economia privită prin ochii mei”, aflat la prima ediție. Data limită de depunere a eseurilor este 31 martie. Nu se percepe taxă de participare iar autorii tuturor eseurilor participante vor primi certificate de participare împreună cu profesorii coordonatori.
Participarea la concurs presupune elaborarea unui eseu de 2-5 pagini în care să prezinte influența elementelor economice în viața individului sau modalitate de utilizare a economiei pentru a îmbunătății calitatea vieții persoanei sau unei a unei comunități, argumentând fiecare afirmație făcută. Eseul poate fi realizat și de echipe de liceeni de maximum trei membri. Premierea va fi pe 20 aprilie. Președintele concursului este profesorul Cecilia Irina Răbonțu, decanul facultății organizatoare. Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected]

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: