Spitalul Judeţean vinde deşeuri lemnoase şi feroase

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a scos la vânzare deșeurile din lemn și ferestrele rămase în urma modernizării Policlinicii. Până în prezent doar două persoane fizice s-au oferit să cumpere din materialele rămase în urma dezmembrărilor. De asemenea, în urma modernizării Ambulatoriului au rezultat 15 tone de deșeuri feroase ce vor fi valorificate printr-o licitație publică cu strigare.

Toate deşeurile lemnoase și feroase sunt depuse în curtea Spitalului Județean din Strada Progresului, dar și într-o magazie a spitalului de la Pasarelă. Conducerea unității spitalicești a precizat că oricine dorește să achiziţioneze din materiale se poate adresa spitalului cu o solicitare în acest sens. Preţurile variază în funcție de material. ”Am propus să scoatem la vânzare în baza solicitărilor pe care le vom primi, dacă se va prezenta vreo solicitare, la preţurile de pornire ale licitaţiei. Cine doreşte se poate prezenta la sediul spitalului cu o solicitare pentru aceste deșeuri de lemn. Preţurile variază între 5,4 lei pentru ferestrele mici până la 18 lei în cazul ferestrelor mari, duble. Până în momentul de față avem două solicitări depuse pentru aceste deşeuri lemnoase”, a spus Florin Brâncuş, şef Serviciu Aprovizionare.
Pentru depozitele feroase va fi organizată o licitație publică cu strigare, fiind vorba de 15 tone de fier rezultat în urma înlocuirii lifturilor din cadrul spitalului. ”În momentul de faţă s-a întocmit un inventar al materialelor rezultate în urma dezmembrărilor din Ambulatoriu şi au rezultat aproximativ 15 tone de deşeuri feroase, deşeuri care vor fi valorificate prin scoaterea la licitaţie publică cu strigare. În momentul de faţă suntem în stadiul întocmirii documentaţiei şi urmează să stabilim datele de organizare ale acestei licitaţii”, a spus Florin Brâncuş, şef Serviciu Aprovizionare din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Banii rezultați în urma vânzării deșeurilor vor intra în bugetul propriu al spitalului județean de urgență Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: